Rejs med Trymedics: Tag på en rejse fyldt med personlig udvikling

Trymedics

Overvejer du at begynde på en uddannelse inden for det sundhedsfaglige felt, men er du i tvivl om, hvorvidt det egentlig er noget for dig? Så bør du overveje at tage ud at rejse med Trymedics. Trymedics skaber nemlig en ramme, hvorunder du har mulighed for at udvikle dig personligt, såvel som at du kan lære på egen hånd, hvad det vil sige at arbejde inden for det sundhedsfaglige felt. 

Læs derfor endeligt med herunder, hvor du får et indblik ind i, hvad Trymedics er, såvel som hvordan det kan hjælpe dig i gang med dit potentielle drømmejob.   

Hvem er Trymedics? 

Helt konkret så er Trymedics en dansk organisation, som arrangerer hospitalspraktik i udlandet. Det vil altså sige, at du på disse praktikophold kan får et førstehåndsindblik i, hvordan det er at have sin hverdag i et hospitalsmiljø, såvel som at du får unik medicinsk erfaring, som netop kan være guld værd, hvis du gerne vil ind på en sundhedsfaglig uddannelse.  

Der er flere forskellige faglige områder, som du kan komme ud at opleve sammen med Trymedics. Du kan blandt andet prøve jobs såsom læge, sygeplejerske, jordemoder, tandlæge og fysioterapi. På denne måde har du altså muligheden for at rejse ud og prøve lige præcis dét job, som du overvejer som din fremtidige karriere.  

Hvordan foregår en rejse med Trymedics? 

Når du rejser med Trymedics, så vil du blive tilbudt to forløb. Den første er til de personer, som overvejer en karriere inden for de sundhedsfaglige fag, og som dermed søger en indsigt ind i disse jobs. Den anden er henvendt til studerende, som allerede er under uddannelse, men som gerne vil opleve et anderledes sundhedsvæsen end de danske under deres praktik.  

Når du så ankommer til din destination, så vil du blive tilknyttet et team, som kommer til at søge for dig under dit ophold. Dette team vil være en form for base, og de vil hjælpe dig godt i gang med dit arbejde på hospitalet.  

Alle de rejsende bor sammen i et Trymedics hus, som udelukkende er forbeholdt de rejsende. Dermed kan du skabe et stærkt fællesskab med dine rejsekammerater. 

De forskellige destinationer 

Trymedics har samarbejde med forskellige hospitaler i Afrika. Derfor har du lige nu mulighed for at kunne komme til enten Zanzibar eller Uganda, hvor du vil blive mødt af det ovennævnte team, som er bosiddende i de forskellige lande. Dette team vil blive din familie, imens du er afsted, og de vil sørge for at hjælpe dig godt i gang med hele oplevelsen. 

Dermed er Trymedics en oplagt måde at komme ud og opleve noget af verden på, hvis du netop overvejer at starte en karriere inden for de sundhedsfaglige fag. På denne måde kan du nemlig får en masse praktisk erfaring og viden, samtidig med at du kan være med til at gøre en fordel for nogle af de mennesker, som har allermest brug for det.  

Dermed kan du udvikle dig selv personligt, såvel som fagligt.