Få vejledning om, hvorvidt du skal bruge mineralsk olie eller halvsyntetisk olie

mineralsk olie

Har du en vakuumpumpe, der skal smøres med mineralsk olie, er der hjælp at hente online. Det kan være, at du har søgt forgæves i fysiske butikker eller lige har fået en ny maskine, der kræver noget særligt mineralsk olie, og dermed søger efter det helt rigtige produkt. I denne artikel ser vi lidt nærmere på, hvad disse mineralske olier er og så kan du derfra vurdere, om det kunne være relevant for dig. Hvis du ikke finder den helt rette mineralske olie i sortimentet, står kundeservice altid klar til at hjælpe og der findes en løsning på dette, for webshoppen fører ALLE mineralske olier. Så går du ikke forgæves i din søgning. Læs med her for inspiration. 

Destilleret og raffineret råolie 

Mineralsk olie er sammensatte produkter, der er raffineret og destilleret fra råolie. Så langt så godt. Det er her forbehandlingen af mineralolien, der afgør, hvor og hvordan den er egnet til brug. Dette afhænger nemlig af 

  • Fordelingen af ​​kulbrinterne
  • Dominansen af ​​visse egenskaber      

Ud fra ovennævnte skabes der grupper af mineralolien, som kaldes for naphethenisk, aromatisk og paraffinbase. 

Søg altid efter råd og vejledning i forhold til, hvilken type af mineralsk olie, du skal anvende til dit specifikke formål, så du kan være sikker på, at du får den rette med hjem. 

Spørg altid om råd og vejledning til mineralsk olie 

Der er meget kemi i mineralsk olie, der gør, at det er bedst at rådføre sig om det, inden man begynder at bestille store mængder af det hjem. Mineralsk olie har en stor modstandsdygtighed, og her især overfor hydrolyse.

Minerals olie findes også i en kategori, der hedder ‘hydrocracked’, hvilket også kaldes for halvsyntetisk olie. Produktionen af disse halvsyntetiske olier er anderledes end den “almindelige mineralske olie”, og det handler om et meget højt hydrogentryk ved høj temperatur. Det gode herved er for eksempel, at olieskiftene i mange tilfælde kan forlænges. 

Uanset hvad, skal du altid spørge, om din maskine skal bruge mineralske olier eller de halvsyntetiske olier, så du ved, hvad dine maskiner har godt af. 

Vælg bæredygtigt 

At handle bæredygtigt her, handler om at man ikke køber og forbruger mere, end man skal bruge. Dette kan man også få råd og vejledning til, idet de dunke, man kan købe med mineralsk olie, har en vis mængde og her skal man vide, hvor mange flasker man med fordel kan erhverve sig til det formål, som man skal bruge den mineralske olie til. Ingen er jo interesserede i, at det bare står og samler støv eller omvendt, at man skal bruge en omgang mere og dermed betale for levering og udsætte miljøet for endnu en omgang CO2 udslip fra transporten. Det er altid muligt at vælge med omhu, så der er lige præcis det antal, man skal bruge. Miljøet har også bedre af en vakuumpumpe, der kører rigtigt godt og dermed også holder i lang tid på grund af den mineralske olies effekt. Det gør, at du har glæde af dine maskiner i mange år og dermed sparer dig selv for at skulle købe nye maskiner i utide.