Hvorfor skal du investere i en romaskine?

concept 2 romaskine

Vil du i bedre kondi? Eller mangler du et redskab til god træning over hele linjen. Så er en concept 2 romaskine lige noget for dig. Det er et meget effektivt redskab til træning, og det aktiverer samtidig hele din krop. Læs mere herunder omkring, hvorfor du skal købe en romaskine. 

Romaskinen er et træningsredskab til hele din krop 

En romaskine er et effektivt træningsredsskab til hele din krop. Det er en af de bedste måder at forbedre dit generelle helbred på. Romaskinen belaster ikke din krop ret meget, og derfor kan den bruges på tværs af både erfaringsniveauer og aldre. Med en Concept 2 romaskine kan du emulere alle bevægelser, du laver, når du padler med dine årer i robåden. Det er med til at træne hele din krop.  

Concept 2 romaskinen kan du bruge til mange forskellige formål. Den kan bruges til opbygnings af muskler, toning, vægttab samt optræning og opbyggelse af din udholdenhed. De mest erfarne roere har altid stærke overarme samt en muskuløs og sund under- og overkrop.  

Concept 2 romaskinen medvirker til, at både dine lunger og dit hjerte pumper og arbejder på højtryk. Det er med til at give dig den helt optimale konditionstræning. Også når du sidder ned! Hvad er bedre end træning til hele kroppen? Og endda siddende? 

Hvad er specielt ved Concept 2 romaskinen? 

Når du har bestemt dig for at investere i en romaskine, skal du gøre dig selv en tjeneste, og investere i Concept 2 romaskinen. Alle romaskinerne fra brandet Concept 2 stammer fra ikke mindre en 30 års erfaring med roning. Derfor er Concept 2 romaskinen også tiltænkt som et effektivt træningsredskab til de professionelle og seriøse roere. I dag kan du finde romaskiner fra Concept 2 hos både firmaer, roklubber, skoler, fitnesscentre samt i private hjem.  

Det specielle ved Concept 2 romaskinen er, at kombinationen mellem luftmodstand og svinghjul gør, at du virkelig får en følelse af at ro på vandet. Det er også derfor, en romaskine fra Concept 2 er en af de absolut bedste på markedet.  

Hvad skal du kigge efter i en romaskine 

Det er nemt at anbefale én speciel romaskine, men hvad er vigtigt for dig? Det skal du gøre op med dig selv, inden du investerer i en maskine. Investerer du i en Concept 2 romaskine, kan det være følgende 3 punkter har betydning for dit valg af romaskine: 

  • At en smartphoneholder følger med 
  • At den kan skilles på midten og nemt opbevares 
  • At den ikke vejer særlig meget 

Husk også at kigge på, hvad den maksimale brugervægt er. Ofte kan du finde en maksimal vægt fra både brandet selv og European Stationary Fitness Equipment Testing Standard. Den maksimale brugervægt ifølge sidstnævnte er markant mindre end brandets egen opgivne maksimale brugervægt.  

Det vigtigste, når du vælger en romaskine er, at du vælger den romaskine, som passer til dig. En Concept 2 romaskine er et godt bud til dig, som gerne vil ro lidt mere seriøst eller på højt plan.