Gode grunde til at købe et alkometer

alkometre

Det er ikke sikkert, at du nogensinde har overvejet at købe et alkometer, men det kan være, at det er noget, du skal overveje. Der kan nemlig være flere gode – og sjove – grunde til, at det kan være en god idé at købe. Du kan blive meget klogere på, hvilke fordele der findes, hvis du læser med i denne artikel. Så kan det også være, at du finder ud af, om du synes, at det er nogle gode grunde.

Når der er venner på besøg

Kender du det med, at man skal have venner over til middag, og man naturligvis lige skal have en flaske vin – eller to – selvom det er onsdag. Det er nok noget, der er mange, som kan relatere til. Det er ikke altid nemt at vurdere, hvornår man har fået for meget, og det er ikke altid, at man lige husker at holde øje med det. Du har sikkert også prøvet at være bekymret for en ven, der har sagt, at han eller hun sagtens kan køre hjem, selvom du er usikker på det. Så er det nemt at finde et alkometer frem og lukke sagen. Du kan finde alkometre på https://www.homecare.dk/.

Som et sjovt indslag til fester

Har du også den ven, der altid påstår, at han eller hun ”overhovedet ikke er fuld”, selvom vedkommende vælter rundt? Der er mange, der har denne type i sin vennekreds. Det kan sagtens være på en sjov måde, men kunne det ikke også være sjovt, hvis I kunne bevise, at personen rent faktisk var fuld?

alkometre

Sæt et sjovt væddemål til fester

Det kan også være en sjov idé, at man skal gætte på, hvilken promille folk har. Så kan der være en præmie til den, der kan gætte flest rigtige. Det er klart, at det kan blive farligt, hvis det handler om at have den højeste promille, så man skal måske passe på med at lave sådan nogle væddemål til sine fester. Man skal ikke misbruge et alkometer, og man skal have respekt nok for sin krop til ikke at udsætte den for sådan noget.

Hold øje med dig selv

Det kan også være, at du selv er lidt dårlig til at vurdere, hvornår du har fået for meget. Så er det smart, at det er noget, som et alkometer hurtigt ville kunne fortælle dig. Det kan du f.eks. bruge, hvis du er bange for, om du kan køre, eller hvis du er nervøs for at blive for fuld.

Hvordan bruger man et alkometer?

Når man bruger et alkometer, så puster man i det lille rør, der er monteret på redskabet. Det er vigtigt, at man tager en god indånding, og at man har ventet godt 2 timer, siden man drak sin sidste genstand. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at der kan være fejl i læsningen, hvis du lige har slået en bøvs eller fået et surt opstød. Det kan være, at du skal ud og kigge efter et alkometer?