Ønsker du at få flere kunder i din virksomhed? Læs med her

UK VAT

Det kan være svært at finde ud af, hvad der skal ske i din virksomhed, hvis du har en oplevelse af, at det har stået stille i et stykke tid. Det kan sommetider virke demotiverende, når du ikke føler, at der sker noget, selvom du måske har prøvet nogle nye ting ad. Det kan også være stressende, fordi du vil selvfølgelig gerne have, at det hele tiden går godt med din virksomhed.

Men der kommer også altid et tidspunkt, hvor det er på tide at finde ud af, om der skal ske noget helt nyt for, at der kan komme en udvikling. Det kan være svært at se selv, fordi du hele tiden beskæftiger dig med det, og så kan det være svært at se, om der er andre muligheder. Men i denne artikel hjælper vi dig med at finde ud af, om der ikke er andre måder.

Henvende dig til udenlandske kunder også

Det kan være svært at finde ud af, hvordan du får kunder fra udlandet med på dit produkt. Det kan også være svært, fordi der er andre regler. UK VAT kan være et af de områder, der kan være svære at finde ud af, men her kan TIMEVAT hjælpe dig med, hvordan det kan registreres. Det er nemlig godt at komme ud over grænsen og tiltrække kunder fra udlandet. Det kan jo være, at lige præcis den målgruppe i Danmark har du allerede ”tømt ud”, og så er det en god idé at finde ud af, om du også kan lokke den målgruppe fra udlandet. 

Det kan være en god idé at rådgive dig med nogle professionelle, der kan gøre dig opmærksom på, hvilke ting, der er gode at reflektere lidt over. Det kan være svært at afgøre helt selv. 

Få et større marketingsteam

Det hele er selvfølgelig også afhængigt af, hvor stor en virksomhed, som du har, og det kan jo også være, at du har en lille virksomhed, og så er det unødvendigt med et stort marketingsteam. Men ellers kan det være en god idé at have flere med på det team, så der kan komme flere input og flere erfaringer til at danne fundament for din marketing. Det kan være en stor hjælp at få andres input, end dem du er vant til. 

Det kan nemlig være, at i skal lave helt om i den måde, hvorpå i fører marketing. Noglegange er det også sådan, at én i det team kan komme på en god idé, og så kan det gøre en stor forskel på, hvordan I ender med at føre marketing. 

Gode idéer kan komme på alle tidspunkter

Hvis du har arbejdet meget hårdt på din virksomhed, kan det noglegange hjælpe på idéstrømmen at forsøge at lave noget andet i en periode, fordi så kan der komme en idé frem. Det kan f.eks. være ved at tage dig af et andet område af virksomheden, der ikke har fået så meget af din opmærksomhed.