Find den bedste tandlæge og bestil en tid

tandlæge Rødovre

Har du brug for en god tandlæge? Det er vigtigt at du føler dig godt tilpas hos din tandlæge, da du en eller to gange om året skal have foretaget det årlige tandeftersyn. Det er især vigtigt, at du har tiltro til, at tandlægen udfører sit arbejde ordentligt. Hvis du lider af den mindste tandlægeskræk, så er det altafgørende at føle sig tilpas i tandlægens selskab. Er du ikke tryg, så vil du automatisk også komme til at udskyde din tandlæge tid igen og igen, fordi du ikke kan overskue det.  

Hvad er vigtigt hos en god tandlæge? 

Ifølge statistikker er der mange danskere der gerne vil køre langt for en god og dygtig tandlæge. Tandlægerne i Rødovre har fået meget ros fra deres klienter og har endda kunder, der hellere end gerne kommer langvejs fra. Klinikken har ry for at være yderst kompetente og gør alt for, at den enkelte klient føler sig godt tilpas under forløbet. Plus 1 tandlægen er den tandlæge, som har fået mest ros i Rødovre og omegn. Klienterne føler sig trygge og der sættes god tid til af den enkelte klient således, at besøget bliver grundigt. På hjemmesiden https://plus1.dk/klinikker/tandlaege-roedovre-centrum/ kan du læse noget mere om tandlægernes ydelser på klinikken. 

Gode anmeldelser er vigtigt  

Det er meget forskelligt hvilke parametre den enkelte klient vægter, når det kommer til at vælge tandlæge. Nogen vægter at klinikken ser pæn og indbydende ud imens andre vægter de forskellige tandlæger på klinikken. Du kan altid kigge på internettet for at se om klinikken har fået gode anmeldelser fra andre klienter. Det er vigtigt med god omtale, så andre klienter får lyst til at kontakte klinikken. Plus 1 har udelukkende fået gode anmeldelser fra klienterne. Klienterne omtaler klinikken som pæn, nydelig, dejligt personale samt dygtige og erfarne tandlæger. Selv folk med tandlægeskræk tør at besøge klinikken og give tandlægebesøget en chance. 

God service hos Plus 1 

Det er meget forskelligt hvad det koster at komme til tandlægen. Det kommer bl.a. an på hvilken ydelse den enkelte klient skal have. Tandlægeklinikken Plus 1 er fair med priserne og ligger på niveau ligesom tandlægeklinikkerne i nærområdet. Som kunde hos Plus 1 bliver den enkelte klient prioriteret højt. Det vil sige at hvis du ringer med et akut problem, så bliver du presset ind i dagens program så vidt som muligt. Som klient hos Plus 1 sikres du at få en god oplevelse, således at du automatisk får lyst til at komme igen. Netop denne oplevelse er med til, at folk får overholdt deres tandlægeaftale og får tænderne tjekket i tide.  

Oprethold en god mundhygiejne  

Det er vigtigt at opretholde en sund mund, hvilket betyder, at daglig mundpleje er med til at dine tænder forbliver flotte. Med det årlige tandlægebesøg kan tandlægen holde øje med hvordan tænderne ser ud på røntgen, samt undersøge om du har huller eller begyndende huller i tænderne. Er der problemer med dine tænder, så sørger tandlægen for at få det fikset hurtigst muligt, så den sunde mund kan opretholdes.