Få besøg af Gardinbussen

gardinbussen

Når du skal have nye gardiner, står du overfor at skulle træffe en række beslutninger, for gardiner er ikke bare gardiner. Der findes forskellige typer af gardiner, og indenfor hver kategori er der også mange varianter. Derfor kan det være en stor fordel at have kontakt til en ekspert på området. 

Det er Gardinbussens kompetente personale. De rykker gerne ud med bussen fuld af gardinprøver og gode forslag til, hvad der ville være lige i øjet i forhold til dine vinduer og dit hjem. Kontakt dem gerne for et uforpligtende besøg. 

Fordele ved at få besøg af Gardinbussen 

Der er en god håndfuld fordele ved at få besøg af en ekspert fra Gardinbussen. Det er så at sige butikken, der kommer hjem til dig. For det første er det god service. For det andet så kan du nemmere få et overblik over alle de mange forskellige gardiner. Det kan du, fordi bussen har prøver på dem alle sammen med. Du kan altid bestille en tid for et uforpligtende besøg på www.gardinbus.nu

Når det drejer sig om gardiner til dit hjem, så er der mange faktorer, der spiller ind i forhold til, hvilke gardiner du ender med at vælge. Gardiner er med til at understrege den stil, du har i rummet og i hjemmet. Når gardineksperten er i dit hjem med alle prøverne, så kan I sammen vurdere, hvad der passer bedst. 

Du kan se gardinprøvernes farver og struktur, og du kan føle på dem. Desuden kan du få god vejledning og information under hele processen. Det gør dig tryg og mere sikker på dit valg.  

Når selve gardinet er valgt, så går næste skridt i processen i gang. Gardinbussens dygtige fagfolk følger dig igennem hele processen. Lige fra de første overvejelser og indtil, de nye gardiner er hængt op – og du er endnu en tilfreds kunde.  

Sådan er det, når kompetence, god service og tryghed er de vigtigste grundsten i firmaets dna. Gardiner er ikke bare gardiner.  

Hvad sker der så videre? 

Når du har valgt det helt rette gardin, så er det næste skridt, at der skal måles op. Dine vinduer eller døre skal måles, og du skal beslutte, hvor lange de pågældende gardiner skal være. Så kan gardinernes sys eller laves efter de individuelle mål – afhængigt af, hvilken slags gardiner det skal være. 

Når de er helt klar, kommer Gardinbussen på besøg igen. Denne gang bliver de nye gardiner sat op. Du bliver nok overrasket over, hvor stor en forskel det gør, at der er kommet nye gardiner ved vinduerne. Det har meget at sige for helhedsindtrykket i rummet.  

Er du ikke helt tilfreds med gardinerne, så har du fortrydelsesret. Gardinbussens kunder skal være helt tilfredse med deres nye gardiner. Det er god kundeservice. På den måde kan du altid være sikker på, at du bliver glad for dine gardiner og glad for, at du valgte Gardinbussen til at klare den opgave.