Derfor skal du vælge produkter fra Whamisa

Whamisa

Det er vigtigt at passe på sig selv. Hvorfor? det er fordi du er hovedpersonen i dit eget liv og det er vigtigt at du fungerer, hvis dit liv skal fungere. Passer du godt på dig selv, så vil du også hurtigt kunne mærke en markant forskel både på dit fysiske og mentale helbred.  

Det kræver et liv i balance, hvis du ønsker overskud i din hverdag. Overskud du kan bruge til at opnå de resultater du ønsker. Et overskud som du kun kan skabe ved at passe godt på dig selv. Dit overskud hænger nemlig direkte sammen med dit fysiske og mentale helbred.  

Med produkter fra Whamisa, får du en hudplejerutine der vil gøre underværker for dig og dit personlige, fysiske og psykiske velvære. 

Hvad er mærket kendt for? 

Whamisa er et mærke, der er kendt for at have lagt hjerte og sjæl i at skabe naturlige produkter. Du er derfor sikret med brug af produkter fra denne serie, produkter der er uden parfume, konserveringsmidler og skadelige stoffer. Det er det rigtige valg for dig og for din hud.  

Du kan finde produkter fra Whamisa på det angivne link og du vil uden tvivl få produkter som din hud vil elske. Det er en hudplejeserie som direkte er i forbindelse med koreansk hudpleje. Det er, hvad der i daglig tale kaldes K-beauty og er baseret på koreanske kvinders forfængelighed og ønske om en smuk og fejlfri porcelænshud.  

Du vil derfor med de rette produkter, som produkter fra Whamisa og den rette hudpleje rutine kunne opnå en smuk og fejlfri hud. På den måde vil du skabe fysisk og psykisk velvære for dig selv, få mere overskud i hverdagen og dermed også skabe mere balance i dit liv. 

Whamisa følger den koreanske hudpleje 

Den koreanske hudplejerutine følger 10 trin og du vil kunne finde produkter fra Whamisa til mange af dem.  

  • Trin 1. Oliebaseret renseprodukt, her kan du med fordel bruge Whamisa: organic flower cleansing oil 
  • Trin 2. Vandbaseret renseprodukt, dette trin indbefatter et renseskum som for eksempel Organic flowers foam Cleansing Cream fra Whamisa 
  • Trin 3. Eksfoliering af huden, det er vigtigt du ikke eksfoliere din hud mere end to-tre gange om ugen, specielt ikke, hvis du har tør eller sensitiv hud. Her kan du bruge Organic Flowers Peeling finger mitt – moister care fra Whamisa 
  • Trin 4 er en toner og du finder en masse forskellige tonere fra Whamisa, på den måde kan du finde den toner der giver bedst mening for dig 
  • Trin 5 er essens og det er ikke sikkert du kan finde Whamisa produkter til denne kategori, men du kan helt sikkert finde et produkt fra samme side, som vil gå godt i spænd med din Whamisa serie  
  • Det samme gælder for trin 6. Serum 
  • Trin 7. Sheet mask, her finder du flere forskellige produkter fra Whamisa, som kan opfylde dine behov 
  • Trin 8. Øjencreme, her kan du med fordel bruge Organic flower eye essence fra Whamisa 
  • Trin 9. Ansigtscreme, her finder du et hav af muligheder fra Whamisa 
  • Trin 10. solcreme eller sleeping mask. Det samme som trin 5 og 6