Derfor skal du vælge at bruge Hardieplank

Kvinde sidder på Hardieplank

Det flotte Hardieplank træ kan bruges til et hav af forskellige ting. Det kan for eksempel bruges til opbygning af sommerhuse, men det kan også bruges til mindre ting som at give et træagtigt look til et møbel. Der findes mange forskellige former for Hardieplank træ, som alle har forskellige funktioner og som alle kan bruges til noget forskelligt. Læs med her og få en masse grunde til hvorfor du skal vælge at bruge Hardieplank træ.

Ligner ægte træ

En af fordelene ved at investere i dette træ, frem for andre former for plastik træ, er at træet ligner ægte træ på en prik – faktisk vil du nærmest ikke kunne kende forskel, hvis Hardieplank træet eksempelvis bruges som facadebeklædning på en bygning. Det er lavet af fibercement, hvilket også er en af grundene til, at det netop ligner rigtigt og naturligt træ så meget. Du kan læse meget mere om Hardieplank træ og dets funktioner på Knud Larsen byggecenter.

Billige og fornuftige priser

Ikke nok med at man knap nok kan kende forskel på Hardieplank træet og ægte træ, så er Hardieplank træet altså også meget billigt og du finder det ofte til fornuftige priser. Skal du dække et hus med et facadeareal på i alt 100 kvadratmeter, skal du bruge cirka 185 brædder af det. Dette vil komme til at koste omkring i alt 25.000 kroner – hvilket er en meget fair og fornuftig pris for beklædning af et helt hus. Pladerne har en effektiv dækbredde på cirka 150 mm. Du kan altså hurtigt få beklædt din bolig eller ejendom. Ønsker du at slippe for selv at beregne priser på træet, kan du vælge at få det beregnet på diverse forskellige hjemmesider – det kunne for eksempel være Silvan.dk, hvor alt du skal gøre er at indtaste dine egne mål.

Kræver minimal vedligeholdelse

Hardieplank er det perfekte træ for dig, hvis du ønsker en bolig, der kræver minimal udendørs vedligeholdelse. Dethar derudover også en rigtigt lang levetid – faktisk kan det holde i helt op til 50 år uden at skulle skiftes. Du skal altså ikke bekymre dig om, hvornår du nu skal i gang med at ordne træet igen. Sidst, men bestemt ikke mindst, så kan Hardieplank træet modstå både svampeangreb og insektangreb. Det bliver ikke meget bedre!

Flot og enkelt design

Som tidligere nævnt ligner det ægte og naturligt træ enormt meget. Det flotte og enkle design er enormt populært, og du vil med sikkerhed ikke kunne se forskel på rigtigt træ og Hardie træet. Det kan fås i mange forskellige strukturer og farver, så du vil med sikkerhed finde noget, der passer til lige netop din stil og smag.  Du vil helt sikkert ikke fortryde at vælge Hardieplank træ. Der er en masse forskellige fordele, så det er bare med at få fat i det allerede nu.