Nyeste indretningsmode: farverige klinker til køkken

klinker til køkken

Trænger dit køkken til en opfriskning? Så er der mange forskellige muligheder. Noget af det det nemmeste, man kan gøre, er at tilføje lidt kulør. Man kan eksempelvis male køkkenet, men hvis du vil tilføje ekstra meget sjæl, kan klinker på væggen være et fantastisk touch. Udover det fantastiske look klinker kan give, er det også nemmere at holde rent. 

Italiensk landkøkken eller New Yorker stil 

Der er utallige muligheder, når det handler om at vælge klinker til køkken. Det kan måske være uoverskueligt ved første øjekast. Der er så mange forskellige at vælge imellem, og måske har du ikke råd til at hyre en ekspert. Det er godt at starte med at overveje, hvilket lands køkkencharme du drømmer om at trække ind i eget hjem. Er du til det gammeldags, italiensk udseende fliser, er det værd at kigge på dem, der er håndforarbejdede. Drømmer du om et mere råt look, og er du ikke bange for, at børnene sætter fedtede fingre på, er sorte metro fliser med aner til undergrund et godt valg. Måske tør du prøve noget helt nyt. Hvis du gør, er det værd at sende blik efter glasplader, hvor mulighederne er uendelige for at skabe et personligt look. 

Fra køkken til levested for hele familien 

Når du vælger at lave om på dit køkken, kan det gøre underværker for flere ting. Udover at det bringer stor livsglæde at se ens køkken blomstre op på ny, kan det være et samlingspunkt. Hvis ens køkken står kedeligt og trist, kan det helt fjerne lysten til at opholde sig der, udover når den står på madlavning. Hvis du, som mange andre danske familier har et køkken, hvori man også opholder sig under måltiderne, er det vigtigt, at man finder det lækkert. Et køkken kan egne sig til mange ting andet end madlavning. Når stemningen er god, kan man bruge køkkenet til gode samtaler over et glas vin med tætte venner eller lektielæsning med børnene. Klinker til køkkenet kan være en stor hjælp på vejen. Det er vigtigt at stille krav til dit køkkens funktionalitet og indretning, da det kan gøre en hektisk hverdag lidt lettere. 

Farver spreder glæde og det er hot 

Alle muligheder er åbne, når det kommer til, hvilke farver du ønsker. Alle kulører kan finde plads, også de mere fremtrædende såsom gul eller pink. Hvis du tør kaste dig over et af de modige valg, handler det om at gøre det på en måde, så det ikke overrumpler rummet. Det kan eksempelvis være ved at tilføje hvide klinker med en pink glasplade bag håndvasken. Det er bare at kaste dig ud i projektet. Om det er en enkelt plade eller flere klinker, vil du nyde godt af det nye spil på væggen. I de nyeste indretningsmagasiner er der masser af inspiration at hente. Føler du dig rustet til at kaste dig ud i projekt klinker til køkken? Hvis du efter en tid finder, at fliserne trænger til nyt liv, et det nemt at skifte ud.