Spring Copenhagen – innovativ design

Spring Copenhagen

Du har nok set til Spring Copenhagen, eller noget i samme stil eller tidligere kollektion, i vinduet i en butik da du gik igennem gågaden. Det kan have været charmerende og søde træfigurer af forskellige dyr, som en abe eller Spring Copenhagen kat. Dyr som kan pynte derhjemme, men som stadig har et stilfuldt udtryk, som passer i det moderne skandinaviske hjem. Der er også mere nyttige eller brugbare ting som lampefatnings-skjulere, eller små krukker og skåle. Der er også saltbøsser og nøddeknækkere. Alle produkter og vare fra Spring Copenhagen, har til gengæld det skandinaviske og minimalistiske design til fælles. Det er ofte naturlige materialer som træ, at der bliver brugt til produkterne. 

Hvem er Spring Copenhagen?

Spring Copenhagen er en moderne virksomhed fra 2015, der beskæftiger sig med innovativt design med inspiration og rødder i nordisk og skandinaviske traditioner. Der er passion for det gode håndværk indenfor det unikke og originale. Hos Spring Copenhagen er der fokus på æstetik såvel som funktionalitet, med gode historier som baggrund. Navnet er valgt med reference til foråret, hvor følelser af nyt liv der springer ud og bliver fejret, kommer til live. Med de følelser og motivation, vil Spring Copenhagen skabe et multi-brand designhus, fyldt med originalitet og friske ideer. Her vil autentiske og ikoniske design blive skabt med kvalitet og holdbarhed. Det gør de med en tro om at det er noget der kan inspirere og forbedre livskvaliteten i menneskers liv og hverdag. Spring Copenhagens unikke indretningsdesign, er noget der kan følges helt tilbage til 1930 og op til nu.  

Rikki Tikki Shop 

Du kan købe Spring Copenhagen, såvel som en masse andre store og anerkendte design mærker hos Rikki Tikki. Dette er blandt andet mærker og brands som Kähler, Andersen Furniture, den elskede Hoptimist, House Doctor, Kids by Friis, Stelton, Novoform og endnu flere. Der er altså samlet et kæmpe univers af forskellig slags design inden for boliginteriør, med alt fra boligtekstiler til brugskunst. Der er de klassiske design, med minimalistiske designede vare, men også dem med små skæve og unikke karaktertræk. Her er gaver og højtider et åbenlyst speciale, med ideer til fødselsdag, jul eller barnedåbs- og konfirmationsgaver. Der er også designs med juletemaer, så du kan blive klar til at pynte op til december. Herudover kan du finde tilbud, muligheder for gaveindpakning, hurtig levering og et helt års returret. Hvilket gælder alle de forskellige ting som du kan finde inde på siden. Du kan finde alt fra de kendte Kay Bojesen aber, til en fødselsdags akryldug med antiskrid. Du kan også finde Noahs træ, designet af Christian Noah Møller. Med Noahs Træ kan du støtte Plant et Træ organisationen, som har Kronprins Frederik som protektor. Her støtter du plantning af ægte træer, ude i naturen. Du kan selvfølgelig også vælge at købe et af de mange smukke produkter fra Spring Copenhagen, enten udsmykning til bogreolen, med dyrefigurer i træ som hundehvalpen Woody, eller du kan finde dig et nyt sæt salt- og peberbøsser, lavede i det samme skandinaviske og smukke design.