Sådan kan en kugledyne give dig et bedre helbred 

kugledyne

Vi lever alle i et samfund, hvor der er fart over feltet, og mange ting skal nås. Derfor kan man let komme til at overse, hvor vigtig søvnen er. Det kan nemt komme til at virke vigtigere at besvare en mail, scrolle sociale medier eller lige få klemt noget mere arbejde ind. 

Men søvn er alfa omega for din sundhed. Derfor er det også vigtigt, at du altid prioriterer søvnen højt. Måske vil du også gerne sove mere, men du har svært ved at finde roen? I så fald kan du have stor glæde af en kugledyne. En sådan kugledyne kan du købe på www.scandinavianrest.dk

Søvnunderskuds effekt på dit fysiske velbefindende 

En enkelt nat med dårlig søvn har sjældent skadet nogen. Men hvis du er i søvnunderskud over længere tid, kan det have en virkelig negativ indvirkning på dit fysiske helbred. 

Søvnunderskuddet medfører nemlig, at du bliver mere udsat for en lang række sygdomme. Det gælder blandt andet diabetes eller hjertekarsygdomme. 

Hvis du undrer dig over hvorfor, er det fordi, at din krop ikke kan restituere ordentligt uden søvn. Det vil med andre ord sige, at den ikke har nogen mulighed for at få genopbygget sig selv. 

Søvnunderskuds effekt på dit psykiske velbefindende 

Når du ikke får nok søvn, vil du næsten kunne mærke det øjeblikkeligt på dit psykiske velbefindende. Blot en enkelt nat med lidt eller ingen søvn vil føre til, at din hjernes funktioner bliver nedsat. 

Det vil du kunne mærke ved, at du får sværere ved at koncentrere dig. Du vil også få sværere ved at lære nye ting. Ligesådan vil du også opleve, at det bliver sværere for dig at træffe beslutninger. 

Det er nemlig alle evner, der kræver mentale kræfter, og dem har du ikke mange af, når du er i søvnunderskud. 

Søvnunderskuds effekt på dit sociale liv 

Vi tager evnerne forgivet i vores hverdagsliv, men faktisk er noget af det sværeste at være social. Det skyldes, at der er så mange variable, der kan variere, når du omgås andre mennesker. 

Når du samtidig er i søvnunderskud, vil du have sværere ved at afkode andre mennesker. Det vil føre til, at du lettere vil misforstå dem. Du vil formentlig også selv føle dig mere misforstået, fordi dine evner til at forklare dig ordentlig, vil blive nedsat. 

Sådan kan en kugledyne hjælpe dig med dine søvnproblemer 

En kugledyne er noget særligt, fordi den har væsentlig mere tyngde end en konventionel dyne. Tyngden stammer fra, at dynen er fyldt med små kugler. Disse kugler har også evnen til at smyge sig om din krop, så du føler dig omfavnet. 

Trykket og omfavnelsen fra dynen skaber et tryk, der giver dig en stor tryghedsfølelse. Det er denne følelser, der kan hjælpe dig, hvis du oplever søvnproblemer. Trykket gør det nemlig nemmere at både falde og blive i søvn.