Psykoterapi er for alle mennesker

 

Vi har alle op- og nedture i livet, nogle større end andre. Nogle lider af stress, depression eller lavt selvværd, mens andre har andre lidelser, sygdomme eller andet psykisk, som skaber ubalance og mindre glæde i livet.

Det kan i nogle tilfælde være så slemt, at det er svært selv at få bugt med det og få vendt skuden. Det kan nogle gange se helt sort ud og håbet kan være langt væk. I tilfælde, hvor man ikke kan se noget lys for enden af tunnelen eller finde ud af, hvordan man kommer i bedring, der kan det være nødvendigt med professionel hjælp. Her er psykoterapi en af de ting, som man kan benytte sig af i et forsøg på at få det bedre.

Hvad er psykoterapi og kan det hjælpe mig?

Psykoterapi er ikke én ting, da det kan hjælpe folk med mange ting. Psykoterapi foregår via samtale med en psykoterapeut, som tager udgangspunkt i dig og det du går og bøvler med. Her forsøges der at skabe positiv forandring – det kan fx være med det formål at komme videre fra traumer eller problematisk adfærd og uhensigtsmæssige tanker. Generelt ting, tanker eller andet, som skaber ubalance i din hverdag og alt sammen på et psykisk plan. Alt dette vil en psykoterapeut i mange tilfælde kunne hjælpe dig med.

Igen kan det være meget forskelligt hvad det er, som man bakser med og derfor er det forskelligt hvad der hjælper. Derfor tager psykoterapeuten netop udgangspunkt i dig og din situation og tilpasser ”behandlingen” og samtalerne hertil.

Alt sammen i trygge rammer, så du føler dig tryg og tilpas ved at snakke om alt det der er svært.

Af problemstillinger, som du kan få hjælp til kan bl.a. nævnes;

  • Selvkritik og lavt selvværd
  • Sygdom og/eller dødsfald
  • Problemer i forhold
  • Traumer

Få hjælp af en psykoterapeut i København

Døjer du med et eller andet psykisk, som du gerne vil have vendt og få en hverdag præget af mere positivitet, overskud og motivation, så kan du altså med fordel opsøge en psykoterapeut i mange tilfælde.

Få snakket om alle de svære ting og alt det du døjer med psykisk. Få sat ord på, kom ud med det og få snakket det igennem. Alt sammen med det formål at få hjælp til at tackle det og finde ud af, hvordan du kommer videre og får det bedre.

I København er der mange dygtige psykoterapeuter, som du kan opsøge. Heriblandt kan du gå til psykoterapi hos The Praxis i København, som er et anerkendt sted, hvor mange patienter har haft mange gode forløb.

Få hjælp og støtte som menneske og få bugt med de tanker, problemer og lidelser du går med i hverdagen. I København er der som sagt flere gode psykoterapeuter, men prøv evt. at tage kontakte til flere for en indledende snak. På den måde kan du finde den, som du føler er den rette til at hjælpe med dig.