Faktura skabelon privatperson til din virksomhed og dine kunder

faktura skabelon privatperson

Er du ny virksomhedsejer og ‘grøn’, når det kommer til økonomi og bogføring? Så bør du gøre brug af vores faktura skabelon privatperson, som du gratis og hurtigt kan hente ned og bruge.

En faktura eller kvittering er et digitalt eller printet dokument, der specificerer og kræver betaling for de varer eller serviceydelser, som er aftalt mellem en leverandør og en kunde. Fakturaen specificerer den ydelse du som leverandør har leveret, og oplyser bl.a. antal, priser, betalingsbetingelser og andet. Hvis du eksempelvis som privatperson har haft din bil ved mekaniker, vil du modtage en faktura, når opgaven er løst, og du har fået din bil. På denne kan du se, hvor meget du skal betale for denne service, og hvor du skal sende pengene hen. På fakturaen vil det også være specificeret hvor stort et beløb, der er gået til henholdsvis arbejdsløn og materialer. En faktura skabelon privatperson indeholder altså nogle meget omfattende detaljer og er helt essentiel for dig som virksomhedsejer. 

Med vores faktura skabelon konsulent kan du gøre arbejdet nemmere for dig selv og holde orden i dine regninger, ved at bruge den samme skabelon til det hele. Du sikrer også, at dine fakturaer altid overholder de nødvendige lovkrav, som sikrer din virksomhed og dine kunder.

Hvis dette lyder som noget for dig, så hent faktura skabelon til privatperson.

Opfyld alle lovkrav med faktura skabelon privatperson

Alle virksomheder i Danmark har bogføringspligt. Dette betyder, at du som virksomhedsejer har pligt til at opbevare regnskabsmateriale i 5 år. Dette skyldes, at du skal kunne dokumenter posteringerne i dit regnskab. Når du skriver en faktura, er der en række krav i forhold til information på fakturaen. Dette er bl.a. dato, sted, momsgrundlag og andre ting. Hvis du ikke er helt sikker på, om dine fakturaer indeholder alle krav, kan du med fordel hente vores faktura skabelon privatperson, som altid indeholde de lovmæssige krav. Du har dog helt fri tøjler, når det kommer til udseende af dine fakturaer og kan med fordel tilføje din virksomheds logo på fakturaen. Hvis der er fejl på din faktura, vil den ikke være gældende som gyldig dokumentation.

Når du laver en faktura, er det desuden vigtigt, at både du og kunden har en kopi. Der skal nemlig være dokumentation til begge parters regnskab. Fakturanummeret skal være fortløbende, og det er strafbart ikke at holde orden i sine fakturaer med disse numre.

Hvis du er ny som virksomhedsejer, bør du gøre brug af vores faktura skabelon privatperson, som både kan spare dig for en masse tid, og som samtidig sikrer, at du opfylder alle lovkrav. Det eneste, du skal gøre, er at hente vores skabelon og udfylde de tomme felter, og så er du klar til at hjælpe dine kunder på en troværdig og lovmæssig måde.