Din hund skal også nyde sommerferien – giv den noget godt at spise

trixie

Det er blevet sommer, og om lidt går mange på ferie. Måske er du allerede gået på ferie. Som hundeejer kan det være en god idé også at kæle lidt ekstra om din hund, så den også kan mærke, at det er ferie – ligegyldigt om I skal afsted på ferie uden hund, eller om I skal have hunden med på ferie. Læs mere nedenfor, og find ud af, hvordan du skaber en god sommer for din hund.

Forkæl din hund med noget lækkert at spise samt nogle gode godbidder

Din hund vil til hver en til blive glad for noget lækkert mad eller en god godbid. Derfor kan det være en god idé at investere i sådan noget. Det kan fungere som en slags feriegave til din hund, som I kan starte ferien ud på. Måske forstår din hund ikke, hvorfor du giver den gave, men den vil med garanti sætte pris på det alligevel.

De fleste hunde elsker mad, og det er også nødvendigt for en hund, ligesom det er for alle andre levende væsener. Hvis du vil forkæle din hund ekstra meget kan du opgradere til foder fra Trixie.

trixie

Skal I have jeres hund med på camping?

På grund af corona er der mange danskere, der i et langt stykke tid har holdt sig inden for landets grænser. Mange planlægger måske også at gøre det denne sommer, men flere vælger også at rejse til udlandet igen. Ligegyldigt hvad du vælger, er det som hundeejer stadig vigtigt at tænke på din hund.

Hvis du vælger at tage din hund med på camping, så lad den mærke, at det er ferie. Tag foder fra Trixie med under armen, og hav også nogle godbidder med derfra. Derudover laver Trixie ikke kun foder. Der er også et væld af sjovt legetøj, som din hund helt sikkert vil have det sjovt med. Sørg derudover for, at din hund nyder bilturen. Du kan få noget forskelligt udstyr fra Trixie, som er egnet til en køretur med hund.

Eller skal jeres hund passes, mens I er på ferie?

Vælger du derimod at tage på ferie uden for landets grænser, lader du formentligt din hund blive hjemme. Måske får du den passet af nogen, du kender, eller også får du den passet på en hundepension. Lige meget hvad befinder din hund sig ikke i trygge rammer, da den er vant til at være sammen med sin familie. Derfor kan det være en god idé, at du sørger for at sende noget med din hund på dens lille ”ferie”. Det kan for eksempel være noget sjovt legetøj eller en lækker godbid.

Glem ikke de faste rutiner, blot fordi I har ferie

Selvom du måske for en stund skifter din hunds foder ud med foder fra Trixie, så er det stadig vigtigt, at du holder fast i hverdagens rutiner. Giv ikke din hund alt for meget usundt, og sørg for at fodre den på de rigtige tidspunkter. Gå også nogle gode ture med den.