Corona og kæledyr – køb dit næste dyr i en dyrehandel

dyrehandel

Coronapandemien tvang os alle sammen til at rykke ud af klasseværelserne og arbejdspladserne og hjem i stuen i stedet. Pludselig måtte du ikke længere se kollegaerne eller klassekammeraterne dagligt, som du ellers var blevet vant til. Derfor har danskerne tyet til andet selskab – nemlig kæledyr. Mere specifikt, hunde. De firbenede, pelsede vidundere har fundet nye hjem i hobetal, melder Dansk Kennelklub.

Nye venner

Forespørgslen på hvalpe er firdoblet siden corona-krisen startede, men alligevel meldes det fra Dansk Kennelklub, at der i langt de fleste tilfælde ikke er tale om impulskøb. Danskerne tager sig tid til at sætte sig ind i sagerne, før de køber deres nye kæledyr. Og det er en god ting. Det betyder nemlig, at hundene finder deres nye hjem, fremfor at de bliver sendt til internater efter en måned eller to. Dyreværnet gjorde det endda gratis at indlevere hunde og andre kæledyr sidste sommer, men internaterne rapportede ikke en stigning i indlevering. Så danskerne køber flere hunde end nogensinde før, men de beholder dem også.

Dyrehandel: Vil du have din egen ven?

Er du også interesseret i at få dig en firbenet ven? Forståeligt. De er både bedårende og gode ledsagere. Derfor vil du i denne artikel få lidt tips til hvordan, du vælger din nye hundeven og passer på dem. Inden det går i gang, skal det dog påpeges, at det er vigtigt at have styr på udstyret, inden du køber dig en ven. Det kan du finde i en dyrehandel på https://dyreverdenen.dk/.

Det kræver mange ting at passe på et kæledyr. Vær sikker på at du har tænkt på det hele, inden du henter en hund hjem. Du skal passe godt på din nye ven.

Men hvordan vælger du hvilken hund, der passer perfekt til dig og din familie? Og hvordan tager du dig af den? Læs videre og få nogle gode tips!

dyrehandel

Det skal du tænke på

Først skal du vælge en hund. Her skal du virkelig researche de forskellige racer. Nogle er rolige og afslappede og kræver ikke særlig meget bevægelse, mens andre skal bruge daglig, og meget, motion. Desuden er nogle racer også nemmere at træne end andre samt bedre til at acceptere fremmede mennesker og dyr end andre. Størrelsen er også en vigtig overvejelse; har I plads til en stor labrador? Nej? Så er det nok en mindre hund, I skal sigte efter.

Når du har fundet den perfekte hund, så er det en god idé at melde den til hundetræning, hvis du også gerne vil have en lydig hund. Der er mange forskellige hold, du kan tage din hund med til. Prøv dig frem.

Det er også vigtigt at forventningsafstemme med din familie hvem, der ligger hvor meget tid i jeres kæledyr og hvornår. Hunde skal gås med dagligt. Nogle gange flere gange dagligt. Det kræver tid. Og så er det heller ikke billigt at have hund. Foder, træning, dyrlægebesøg osv. koster mange penge.

Har du styr på alt det ovenstående, og har du skaffet dig alt det udstyr, der skal bruges? Så nyd din nye ven!